Skip to content
Cart

FAQ

Refund policy

VISSZAKÜLDÉS ÉS CSERE
Amennyiben a megrendelésével bármilyen okból nem elégedett, jogában áll a megvásárolt termékeket a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldeni a leanzer.newcraft.com-nak. A visszaküldés tárgyát képező termékeket az alábbi címre kell eljuttatni:
Cser Boglárka Johanna - 1053 Budapest Veres Pálné u. 31.  / Leanzer Newcraft
vagy kizárólag GLS futárral.
Amennyiben a tételeket ezen időkereten belül visszaküldi, akkor az Ön igényei szerint a termékeket vagy kicseréljük vagy visszatérítjük azok értékét, az eredeti fizetési módnak megfelelően. A visszatérítést a webáruház üzemeltetője, a Leanzer Newcraft Bt. utalja. A termékek visszaküldése a vásárló felelőssége, ennek költségei Önt terhelik. A termék szállítás közbeni sérüléséért, a csomag esetleges eltűnéséért Ön tartozik felelősséggel. Termék visszaküldése előtt kérjük, töltse ki a csomagban található visszaküldési űrlapunkat.
Mielőtt visszaküldené a csomagját, javasoljuk, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az leanzer.newcraft@gmail.com email címen.
VISSZAKÜLDÉSI FELTÉTELEK
A termék visszaküldési jogának érvényesítéséhez az alábbi feltételeknek kell egyidejűleg teljesülniük:
a.) a termékek nem voltak használva, viselve, kimosva, módosítva, vagy nem sérültek;
b.) a termékekről nem lett eltávolítva az eldobható azonosító címke;
c.) a termékeket teljes egészében és használat nélkül kell visszaküldeni
d.) a termék kézhezvételétől számított 21 napon belül kell elindítani a visszaküldési folyamatot. 
e.) a visszaküldött tételeket a csomag kézbesítésétől számított 14 napon belül vissza kell szállítani a leanzernewcraft.com-nak.
Amennyiben a fentiekben rögzített követelmények mindegyikének eleget tett, a leanzernewcraft.com csapata a visszaküldött termékeket igény szerint kicseréli, vagy azok árát a szokásos visszatérítési eljárásban meghatározott módon és időben visszatéríti. 
Amennyiben a visszaküldött termékek nem elfogadhatók, értesíteni fogjuk Önt. Ebben az esetben három (3) napon belül visszaküldjük Önnek a termékeket abban az állapotban, amelyben a leanzernewcraft.com-nak elküldte. Amennyiben Ön nem kívánja visszakapni a termékeket abban az állapotban, amelyben a leanzernewcraft.com-nak elküldte, az Eladó jogosult megtartani a termékeket és a már megkapott összegeket is.
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a vásárolt termékek szállításakor fizetett vámokat, adókat és díjakat nem áll módunkban visszatéríteni.
PÉNZ VISSZAFIZETÉS MENETE
A pénz-visszafizetési eljárás azután kezdődik, miután ellenőriztük, hogy a vásárló által visszaküldött termék megfelel a Visszaküldési Szabályoknak. Amennyiben a visszaküldés minden követelménynek megfelel, Ön kap egy e-mailt a visszaküldött termékek elfogadásáról. Az alkalmazott fizetési módtól függetlenül, az összeg visszafizetése, a termék átvételétől számított 30 napon teljesítjük.
Visszatérítés módja: banki átutalás